SCHIPBREUK LAND & ZEE

0
Online boeken
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1199

Waarom bij ons boeken?

  • Geen gedoe beste prijs garantie
  • Klantenservice 24/7 beschikbaar
  • Met zorg uitgekozen tours en activiteiten
  • Reisverzekering

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn een deskundig team en staan u graag te woord.

+30 6947715780

[email protected]

Tour Details

Prijs: 55€

Tijdens deze excursie halen we u om 8:00 uur op met onze 7 of 8-persoons luxe Mercedes Minivan van ons kantoor in Argassi. We nemen u mee naar het Scheepswrak uitkijkpunt van boven de klifberg. Daarna gaan we naar de havenkaap van St. Nicolaas voor een prachtig avontuur met onze glasbodemboot met kleine capaciteit naar de Blauwe Grotten. Daar heeft u uw eerste zwemstop in de grot om te genieten van het kristalheldere blauwe water en foto’s te maken van dit prachtige schouwspel. Terugkomend van de Blauwe Grotten nemen we u mee naar het mooiste strand van de Middellandse Zee en de Ionische Zee, het Schipbreukstrand (smokkelaarsbaai). Daar zult u een uur zwemmen en genieten van de 50 tinten blauw van deze verbazingwekkende wateren. Daarna gaan we terug naar de haven. Er zal gelegenheid zijn voor een optionele lunch bij de windmolen Skinari op het hoogste punt van het noorden van het eiland. Dan gaan we met ons deluxe busje naar onze laatste stop, Xigia Beach Spa, waar u kunt genieten in deze charmante reguliere oceaan-spa die gevuld is met zwavel & collageen water, dat uw huid doet opleven.

(U dient uw tickets ten minste 24 uur voor de vertrektijd van de tour op te halen bij ons kantoor).

Vertrek- en terugkeerlocatie

Kantoor Argasi(Google Map)

Tijdstip van vertrek

8:00 uur

Duur van de tour

5-6 uur

Routebeschrijving

Stop 1St. Nikolas haven

We brengen u naar de havenkaap van St. Nicholas om een prachtig avontuur aan te gaan met een boot met glazen bodem naar de Blauwe Grotten.

Stop 2Blauwe Grotten

Daar heeft u uw eerste zwemstop in de grot om te genieten van de kristalheldere blauwe eters en foto’s te maken van dit prachtige schouwspel.

Stop 3Schipbreukstrand

Terugkomend van de Blauwe Grotten nemen we u mee naar het mooiste strand van de Ionische Zee, het Scheepswrak. Daar zult u een uur zwemmen en genieten van de 50 tinten blauw van deze verbazingwekkende wateren.

Stop 4Schipbreuk van bovenaf

Daarna is het tijd voor foto’s vanaf de top van de heuvel van Shipwreck. U komt er met onze luxe minibus en blijft er 20′ – 30′. Onderweg kunt u ook genieten van een koffie of lunch (optioneel).

Stop 5Xigia-strand

Uw laatste stop is bij Xigia Sea Spa, waar u kunt genieten in deze charmante reguliere oceaan spa die gevuld is met zwavel & collageen.

Foto's
1 travellers are considering this tour right now!
Greek