Met zijn witte zand en marmeren kliffen is Navagio Beach (Shipwreck Beach) een opvallende omgeving om te zwemmen en te zonnebaden. Navagio Beach, gelegen op het zonovergoten eiland Zakynthos voor de kust van Griekenland, is een populaire dagtochtbestemming. Het middelpunt van het strand is een lang verlaten vrachtschip – de resten van een scheepswrak van een smokkelaar – dat nog steeds op het zand ligt.

Een onvergetelijke tour naar het wereldberoemde “Navagio” strand en de verbazingwekkende zeegrotten van het gebied. Geniet van het kristalheldere water en het adembenemende uitzicht

Tour Details
Tijdens deze excursie halen we u om 8:30 uur op met onze 7 of 8-persoons luxe Mercedes Minivan van ons kantoor in Argassi. We nemen u mee naar het Scheepswrak uitkijkpunt van boven de klifberg. Daarna gaan we naar de havenkaap van St. Nicolaas voor een prachtig avontuur met onze glasbodemboot met kleine capaciteit naar de Blauwe Grotten. Daar heeft u uw eerste zwemstop in de grot om te genieten van het kristalheldere blauwe water en foto’s te maken van dit prachtige schouwspel. Terugkomend van de Blauwe Grotten nemen we u mee naar het mooiste strand van de Middellandse Zee en de Ionische Zee, het Schipbreukstrand (smokkelaarsbaai).

Daar zult u een uur zwemmen en genieten van de 50 tinten blauw van deze verbazingwekkende wateren. Daarna gaan we terug naar de haven. Er zal gelegenheid zijn voor een optionele lunch bij de windmolen Skinari op het hoogste punt van het noorden van het eiland. Dan gaan we met ons deluxe busje naar onze laatste stop, Xigia Beach Spa, waar u kunt genieten in deze charmante reguliere oceaan-spa die gevuld is met zwavel & collageen water, dat uw huid doet opleven.

Vertrek- en terugkeerlocatie

Kantoor Argasi(Google Map)

Tijdstip van vertrek

8:30 uur

Duur

5-6 uur

Routebeschrijving

Stop 1-Shipwreck View Point (Boven de klif)
Stop 2- Traditionele olijfpers
Vertrekpunt van de cruise – Skinari Vuurtoren St. Nikolas Haven
Stop 1-Blauwe Grotten (zwem- en fotostop)
Stop 2 -Shipwreck strand (Smugglers Cove)
Stop 3 -Xigia Beach

Boek online uw ticket

    Leave a Reply

    Greek