Beste verkoper
From3,700€3,400€
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

53

Waarom bij ons boeken?

 • Geen gedoe beste prijs garantie
 • Klantenservice 24/7 beschikbaar
 • Met zorg uitgekozen tours en activiteiten
 • Reisverzekering

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn een deskundig team en staan u graag te woord.

+30 6947715780

[email protected]

 • BRUNCH
 • CHAMPAGNE
 • STRANDHANDDOEKEN
 • ZIT-EETGEDEELTE
 • BEMANNING (KAPITEIN & MATROOS)
 • WIJN
 • BEER
 • SNORKELSET
 • WC
 • BRANDSTOFKOSTEN
 • WATER
 • ZACHTE DRANKEN
 • GO PRO CAMERAS
 • VOLLEDIG BESCHERMD TEGEN DE ZON

De meest romantische cruise op Zakynthos

Vertrek- en terugkeerlocatie

Vertrek- en terugkeerlocatie

Duur

6 uur

Capaciteit

2-8 passagiers

Foto's
Routebeschrijving

Dag 1Pendeldienst naar de South Rim: 1,5 uur rijden van Flagstaff.

We ontmoeten elkaar om 16.00 uur in ons hotel in Luzern (Luzern) voor een “Welkom in Zwitserland”-bijeenkomst. Daarna maken we een avondwandeling door de charmantste stad aan het meer van Zwitserland en maken we kennis met elkaar tijdens een gezamenlijk diner. Slapen in Luzern (2 nachten). Geen bus. Lopen: licht.

Dag 2Wandelafstanden: 6 mijl

Geniet van een oriënterende wandeling door de oude stad van Zürich, het centrum van bankieren en handel in Zwitserland. Dan verlaat u Zürich en begint uw Zwitserse avontuur. U zult snel ontdekken dat Zwitserland niet alleen de Alpen herbergt, maar ook enkele van de mooiste meren. Stop eerst aan de voet van het Juragebergte in het pittoreske stadje Biel, bij Franstalige Zwitsers bekend als Bienne, beroemd om de horlogerie, en verken het historische centrum. Geniet vervolgens van een schilderachtige rit naar Neuchâtel aan het meer, gedomineerd door de middeleeuwse kathedraal en het kasteel. Tijd voor een wandeling over de promenade langs het meer voordat u verder gaat naar het prachtige Genève, de op een na grootste stad van Zwitserland, met zijn fantastische ligging aan het meer en adembenemende panorama’s op de Alpen.

Dag 3Wandelafstanden: 5 mijl + dagwandeling

Onze ochtendrit brengt ons van Swiss lakes naar Swiss Army. In de ooit geheime Zwitserse legerbunker in Fort Fürigen zien we een deel van het enorme verdedigingssysteem dat Zwitserland sterk en neutraal moest houden. Daarna brengt een korte rit naar het platteland ons naar het charmante alpendorpje Engelberg, ons pittoreske thuis voor de komende twee dagen. We installeren ons in onze lodge en gaan dan op pad voor een oriëntatiewandeling. Onze wandeling door het dorp eindigt bij de abdij van Engelberg, een benedictijnenklooster met een eigen kaasmakerij. Je hebt vrije tijd om terug te wandelen voor het diner samen. Slapen in Engelberg (2 nachten). Bus: 1 uur. Lopen: licht.

Dag 4Wandelafstanden: 5 mijl

Een onvergetelijke reis naar het hoge Alpenwonderland van ijs en sneeuw is het ware hoogtepunt van een bezoek aan Zwitserland. Globus Local Favorite Het JUNGFRAUJOCH is het hoogste treinstation van Europa en ligt op een verbazingwekkende hoogte van 11.332 voet. De 13.642 voet hoge top van de Jungfrau werd voor het eerst beklommen in 1811 en in 1912 werd de tandradbaan geopend. Er is hier van alles te doen: geniet van de ALPINE SENSATION, THE PANORAMA 360° EXPERIENCE en de ICE PALACE. Ontvang ook uw JUNGFRAU PASSPORT als souvenir om mee naar huis te nemen. De rondreis naar de “Top van Europa” per MOUNTAIN TRAIN neemt het grootste deel van de dag in beslag.

Kaart
FAQ

Ik ben een soloreiziger, is er een eenpersoonstoeslag?

Een heerlijke rust heeft bezit genomen van mijn hele ziel, zoals deze zoete lentemorgen waar ik met heel mijn hart van geniet. Ik ben alleen, en voel de charme van het bestaan op deze plek, die geschapen is voor de gelukzaligheid van zielen als de mijne. Ik ben zo gelukkig, mijn beste vriend, zo opgaand in het voortreffelijke.

Welke valuta wordt het meest geaccepteerd op deze tour?

– Oostenrijk – Euro (EUR)
– Frankrijk – Euro (EUR)
– Duitsland – Euro (EUR)
– Italië – Euro (EUR)
– Nederland – Euro (EUR)
– Zwitserland – Zwitserse frank (CHF)
– Verenigd Koninkrijk – Pond sterling (£)

Moet ik voor of na de tour accommodatie boeken?

Ver weg, achter de woordbergen, ver van de landen Vokalia en Consonantia, wonen de blinde teksten. Gescheiden wonen ze in Bookmarksgrove pal aan de kust van de Semantiek, een grote taalzee. Een kleine rivier genaamd Duden stroomt langs hun plaats en voorziet het van de nodige regelialia.

Het is een paradijselijk land, waar geroosterde delen van zinnen je in de mond vliegen. Zelfs de almachtige Pointing heeft geen controle over de blinde teksten het is een bijna onorthografisch leven Op een dag echter.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Een heerlijke rust heeft bezit genomen van mijn hele ziel, zoals deze zoete lentemorgen waar ik met heel mijn hart van geniet. Ik ben alleen, en voel de charme van het bestaan op deze plek, die geschapen is voor de gelukzaligheid van zielen als de mijne. Ik ben zo gelukkig, mijn beste vriend, zo opgaand in het voortreffelijke.

8 travellers are considering this tour right now!
Greek