Top tours en activiteiten in Zakynthos

Sinds 1998 is Michael Travel een toonaangevend toeristisch bedrijf op Zakynthos, gespecialiseerd in privé cruises en dagtochten met een kleine capaciteit. Het agentschap biedt avonturen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op gloednieuwe boten, bussen en voertuigen, evenals dagelijkse uitstapjes en activiteiten op Zakynthos en daarbuiten.

Hier stellen we een aantal van de beste tours en activiteiten voor die u moet doen als u in Zakynthos bent.

Open Jeep safari

Onze safari beslaat het hele eiland, van zuid naar noord en terug. We verkennen het gevarieerde terrein, van de vlaktes aan de oostkant, die zachtjes overgaan in vredige dagen en gouden stranden, tot de westkant, die bergachtig is met steile kliffen langs de kustlijn. Tijdens de safari rijden we zowel on- als offroad voorzichtig en bedachtzaam. Alle gasten worden op een vooraf afgesproken tijdstip opgehaald bij ons kantoor in Argassi en gaan dan naar ons vertrekpunt net binnen Laganas. Hier zullen instructies worden gegeven en veiligheidsprocedures worden behandeld. Er wordt een korte briefing gegeven over de route van de dag voordat we op safari gaan… Onze eerste stop is bij de historische Venetiaanse kerktoren in het prachtige bergdorp Kikomenos. Als we van de route afwijken, bezoeken we het dorp Loucha & Giri, het kleinste dorp van het eiland met slechts 20 inwoners. Hier op ongeveer. 10 uur stoppen we voor een korte koffiepauze. Dan verder naar onze volgende stop in Vrachiona, het hoogste punt van het eiland. Waar u vanaf een hoogte van 1000m (30006) in de verte heel Zakynthos, Kefalonia en het Griekse vasteland kunt overzien.

Verder naar het noorden bezoeken we het kruis van Kampi en leren we de geschiedenis erachter. U zult ook kunnen genieten van de prachtige ruige kustlijn aan deze kant van het eiland. Om 12.30 uur kunt u uw eigen lunch meenemen of u laten verwennen met de Griekse keuken tegen speciale prijzen voor onze gasten. Na de lunchpauze rijden we door Exo Chora, waar u de oudste olijfboom van het eiland ziet, op Monies, en naar het piepkleine dorpje Anafonitria. Even buiten Anafonitria houden we een korte stop met een kleine wijnproeverij en zien we enkele van onze lokale producten zoals tapijten, kant, honing en wijn. En dan een van de beroemdste sites ter wereld: Schipbreuk, prachtig uitzicht op de diepblauwe zee van de Ionische Zee. We rijden door het dorp Volimes, zwemmen in het kristalheldere water van Makris Gialos en maken foto’s bij de beroemde natuurlijke zwavelbron Xigia (ongeveer 30-40′) en gaan naar de natuurlijke zoutpannen van Alykes. Tegen het einde van de tocht (16.00 uur) zullen we langs de dorpen Alykanas, Amoudi, Gerakari en Kalipado komen en de uitgestrekte olijf- en citroenboomgaarden, wijngaarden en vlaktes van het pittoreske Zakynthos bekijken. Gedurende de hele dag zullen onze chauffeurs en gidsen de Zakynthische geschiedenis en lokale verhalen met u delen terwijl u het eiland verkent. We kunnen op verzoek stoppen in elk van de dorpen die we passeren om foto’s te nemen en uw vragen te beantwoorden en meer informatie te geven over de geschiedenis van Griekenland en Zakynthos. Een dagje uit met de Jeep Safari Land Rover Experience is een dag van puur escapisme, een tijd om al je zorgen achter je te laten en te genieten van dat gevoel van vrijheid en totale ontspanning.

Schipbreuk Land & Zee (Schipbreuk Blauwe Grotten Kleine capaciteit glasbodemboot cruise)

Tijdens deze excursie halen we u om 8:30 uur op met onze 7 of 8-persoons luxe Mercedes Minivan van ons kantoor in Argassi. We nemen u mee naar het Scheepswrak uitkijkpunt van boven de klifberg. Daarna gaan we naar de havenkaap van St. Nicolaas voor een prachtig avontuur met onze glasbodemboot met kleine capaciteit naar de Blauwe Grotten. Daar heeft u uw eerste zwemstop in de grot om te genieten van het kristalheldere blauwe water en foto’s te maken van dit prachtige schouwspel. Terugkomend van de Blauwe Grotten nemen we u mee naar het mooiste strand van de Middellandse Zee en de Ionische Zee, het Schipbreukstrand (smokkelaarsbaai). Daar zult u een uur zwemmen en genieten van de 50 tinten blauw van deze verbazingwekkende wateren. Daarna gaan we terug naar de haven. Er zal gelegenheid zijn voor een optionele lunch bij de windmolen Skinari op het hoogste punt van het noorden van het eiland. Dan gaan we met ons deluxe busje naar onze laatste stop, Xigia Beach Spa, waar u kunt genieten in deze charmante reguliere oceaan-spa die gevuld is met zwavel & collageen water, dat uw huid doet opleven.

Vertrek- en terugkeerlocatie

Kantoor Argasi(Google Map)

Tijdstip van vertrek

8:30 uur

Duur van de tour

5-6 uur

Routebeschrijving

Stop 1St.Nikolaashaven

We brengen u naar de havenkaap van St. Nicholas om een prachtig avontuur aan te gaan met een boot met glazen bodem naar de Blauwe Grotten.

Stop 2Blauwe Grotten

Daar heeft u uw eerste zwemstop in de grot om te genieten van de kristalheldere blauwe eters en foto’s te maken van dit prachtige schouwspel.

Stop 3Shipwreck Beach

Terugkomend van de Blauwe Grotten nemen we u mee naar het mooiste strand van de Ionische Zee, het Scheepswrak. Daar zult u een uur zwemmen en genieten van de 50 tinten blauw van deze verbazingwekkende wateren.

Stop 4Schipwrak van bovenaf

Daarna is het tijd voor foto’s vanaf de top van de heuvel van Shipwreck. Je komt er met onze luxe minibus en blijft er 20 tot 30 minuten. Onderweg kunt u ook genieten van een koffie of lunch (optioneel).

Stop 5Xigia Beach

Uw laatste stop is bij Xigia Sea Spa, waar u kunt genieten in deze charmante reguliere oceaan spa die gevuld is met zwavel & collageen.


Huur uw eigen boot (Wees uw eigen kapitein voor een dag)

BEN JE KAPITEIN VOOR EEN DAG

Wij bieden het breedste assortiment motorboten te huur aan, met een verscheidenheid aan motormaten en prijzen om aan elke eis te voldoen, zodat uw vakantie vol plezier en opwinding is!

Al onze motorboten zijn eenvoudig te bedienen, volledig verzekerd en vereisen geen rijbewijs. Wij hebben het recht om op te scheppen dat we de meest luxe en comfortabele motorboten hebben die kracht en snelheid leveren omdat we gloednieuwe boten hebben. Bovendien is er, in tegenstelling tot de meeste andere reisbureaus, geen limiet van 3 mijl.

Verken Laganas Bay (National Marine Park), Turtle Island, Keri Caves, en meer vanuit het comfort van uw eigen boot…

Je kunt ook alleen of met een schipper naar een scheepswrak gaan!

Vertrek- en terugkeerlocatie

Argasi(Kantoor)(Google Map)

Tijdstip van vertrek

Vanaf 09.00 uur (op aanvraag)

Privé jacht VIP cruise Noord

U reist naar een van de mooiste kusten ter wereld, het Schipbreukstrand (Navagio van Zakytnhos). Als de groepen aankomen, varen we naar de Blauwe Grotten. Daar zult u zich vermaken en foto’s maken. De volgende stop is Xigia Sea Spa, beroemd om zijn tropische uitstraling. Zwem en verwen uzelf in deze charmante reguliere oceaan spa met zwavel & collage, die uw vitaliteit zal doen herleven en uw jeugdig uitziende huid zal doen herleven!

Vertrek- en terugkeerlocatie

Argasi(Kantoor)(Google Map)

Duur

5 uur

Privé jacht VIP Cruise Zuid

Om de smaragdblauwe zeeën en prachtige grotten in het zuidwestelijke deel van Zakynthos te verkennen, te observeren en prachtige beelden te maken, is ons eerste doel om op zoek te gaan naar de Caretta Caretta (schildpad), die u tijdens onze reis 100% van de tijd zult zien.

De tweede site is de Keri Caves, die meestal per boot bereikbaar zijn vanwege de diepe zee, en waar u kunt snorkelen tussen de verbazingwekkende grotten.

Na het zien van het prachtige Marathonisi – eiland (schildpaddeneiland) is er een uniek zandstrand dat tevens een broedplaats is voor zeeschildpadden, Caretta Caretta.

Met onze onderwatercamera kunnen we foto’s en films van u maken terwijl u met de Caretta Caretta schildpad zwemt. Het water is rustig en warm, ideaal voor kleine kinderen.

De volgende stop is het privé-eiland Cameo, een bekend eiland waar een groot aantal mensen uit de hele wereld is getrouwd.

Vertrek- en terugkeerlocatie

Argasi(Kantoor)(Google Map)

Duur

5 uur

Privé-YACHT VIP VOLLEDIGE CRUISE OP HET EILAND

Onze eerste stop is bij Shipwreck Beach, waar u een uur kunt zwemmen in natuurlijk blauw water.

De volgende stop is Blue Caves en Agios Andreas Caves, waar u bogen en verborgen grotten kunt verkennen terwijl u onder water snorkelt en vissen en riffen kunt spotten. Als je geluk hebt, zie je misschien zelfs de Monahus Monahus zeehond.

Andere stops zijn Xigia Beach, onze natuurlijke Sulfar spa met thermaal water dat goed is voor de huid, en Makri Gialos, een prachtig privéstrand waar u kunt genieten van de adembenemende natuur.

We vervolgen onze reis naar Kampi en Porto Vromi, waar u kunt zwemmen en de prachtige Grot van Poseidon kunt bewonderen. Na een bezoek aan het ongelooflijke Marathonisi – eiland (schildpaddeneiland), waar u het unieke zandstrand vindt dat ook een broedgebied is voor de zeeschildpad, Caretta Caretta, hebben we de mogelijkheid om het privéstrand te bezoeken, waar u allen kunt ontspannen in een privégedeelte, weg van de toeristen.

De volgende stop is het privé-eiland Cameo, dat een bekende trouwbestemming is voor mensen uit de hele wereld.

Vertrek- en terugkeerlocatie

Argasi(Kantoor)(Google Map)

Duur

8 uur

VIP SCHILDPADDENREIS

In de mooie haven van Agios Sostis gaan we aan boord van de schildpadden-spottocht. Vanaf hier beginnen we aan ons eerste schildpadden-spot avontuur. We krijgen vrijwel altijd de kans om deze aandoenlijke wezens van dichtbij te bekijken.

We gaan verder naar Marathonisi, ook bekend als Zakynthos Schildpaddeneiland, voor onze tweede schildpaddenwaarneming. We maken een zwemstop bij het voorste strand van Turtle Island. Dit is een fantastische snorkelplek. We blijven ongeveer 45 minuten bij de grotten en de kust, zodat u genoeg tijd heeft om te ontspannen en het landschap in u op te nemen.

Tijdens deze excursie gaan we verder van Zakynthos Schildpaddeneiland naar de grotten van Keri, onderweg genietend van het prachtige kustlandschap van Zante. Een andere zwemstop wordt gemaakt bij de grotten van Keri. De grotten van Keri bieden zwem- en snorkelmogelijkheden. Op de terugweg naar Agios Sostis maken we een pitstop om te zien of we nog meer schildpadden kunnen vinden voor het geval we ze op onze eerste reis gemist hebben.

Vertrek- en terugkeerlocatie

Argasi(Kantoor)(Google Map)

Duur

2.5 uur

Vertrek

10.15 uur & 12.45 uur (2 keer per dag)

Routebeschrijving

Schildpadden spotten

Schildpaddeneiland (Marthonisi) 1 uur zwemstop & lunchpauze

Keri Caves30 min ZWEMSTOP & FOTO STOP BINNEN DE CAVES

Paardrijden op het strand of in de bergen en valleien


U en uw kinderen kunnen beginnen met rijlessen in een besloten omgeving, dan naar een circuit van 1 uur, of met ons mee voor een rit van 2 uur voor een prachtige ervaring. Deze paden stijgen de bergen in en lopen langs olijfgaarden.

Alle ritten zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde ruiters.

Bij elke rit wordt u begeleid door professionals die in het Engels en Grieks communiceren.

Nadat je een plek hebt gereserveerd, beginnen we vroeg op de dag met een groep individuele of individuele rijders.

De betaling omvat het vervoer van en naar uw verblijfplaats en de veiligheid van uw paard en ruiters.

Duiken (voor gebrevetteerden en beginners)

Dit is een onderwateravontuur voor zowel ervaren als onervaren duikers. Ontdek de geneugten van het duiken in open zee met een meester-reddingsduiker aan uw zijde. Voel je veilig met ons eerstehulpsysteem en verzekerd van de hulp van een assistent-instructeur. Gevorderde open water cursussen, boot- en strandduiken en zelfs snorkelen zijn allemaal beschikbaar.

Vertrek- en terugkeerlocatie

Argasi(Kantoor)(Google Map)

Tijdstip van vertrek

8.30 AM – 13.00 PM (dagelijks)


Het doel van elk prachtig evenement is een goede tijd hebben, plezier maken en een avontuur beleven. Dit is wat al onze activiteiten te bieden hebben, en het is waarom ons kantoor bekend staat.

Contacteer ons

    Vind ons

    Greek