Tour Details

In de mooie haven van Agios Sostis gaan we aan boord van de schildpadden-spottocht. Vanaf hier beginnen we aan ons eerste schildpadden-spot avontuur. We krijgen vrijwel altijd de kans om deze aandoenlijke wezens van dichtbij te bekijken.

We gaan verder naar Marathonisi, ook bekend als Zakynthos Schildpaddeneiland, voor onze tweede schildpaddenwaarneming. We maken een zwemstop bij het voorste strand van Turtle Island. Dit is een fantastische snorkelplek. We blijven ongeveer 45 minuten bij de grotten en de kust, zodat u genoeg tijd heeft om te ontspannen en het landschap in u op te nemen.

Tijdens deze excursie gaan we verder van Zakynthos Schildpaddeneiland naar de grotten van Keri, onderweg genietend van het prachtige kustlandschap van Zante. Een andere zwemstop wordt gemaakt bij de grotten van Keri. De grotten van Keri bieden zwem- en snorkelmogelijkheden. Op de terugweg naar Agios Sostis maken we een pitstop om te zien of we nog meer schildpadden kunnen vinden voor het geval we ze op onze eerste reis gemist hebben.

Vertrek- en terugkeerlocatie

Argassi(Kantoor)(Google Map)

Duur

2.5 uur

Vertrek

10.15 uur & 12.45 uur (2 keer per dag)

Routebeschrijving

Schildpadden spotten
Schildpaddeneiland (Marthonisi) 1U zwemstop & lunchpauze
Keri Caves 30 min. ZWEMSTOP & FOTO STOP BINNEN DE CAVES
Greek